Dru Meditatie & Yoga

Meditatie en yoga geven plezier, kracht en innerlijke rust. We leren ons verbinden met de stille plek in onszelf en leven vanuit innerlijke kracht en liefde. Dru komt van “druven” wat in het sanskriet het stille punt betekent. Het is ook de naam van de poolster die als enige ster stil staat en waar alle andere sterren omheen draaien. Iedereen heeft dat stille punt ook in zichzelf. Meditatie en yoga beoefenen is een goede manier om daarmee in contact te komen. Dru wordt ook wel de yoga van het hart genoemd.

Dru yoga geeft balans, innerlijke rust, een vitaal en gezond lichaam, innerlijke kracht en zelfvertrouwen

Wat kan meditatie en yoga voor jou  doen;

-Het brengt je denken tot rust,
- Helpt je minder te piekeren en negatief te denken
-Het helpt je nieuwe energie op te bouwen
-Brengt balans,  zowel fysiek als emotioneel
-Je kunt een andere ervaring krijgen met jezelf
-Het maakt je vitaal en gezonder
-Geeft innerlijke rust , verbetert de slaap
-Het geeft helderheid en vreugde
-Het leert je meer te leven vanuit het hart
-Verbetert de concentratie

 

Lesopbouw

De lessen bestaan altijd uit een activatie en een EBR (energie block release) yoga reeks om energieblokkades en spanning in het lichaam op te heffen. Dan asana’s (yoga houdingen) en een sequentie. Door de les heen weef ik pranayama (adem)oefeningen, Het zijn veelal vloeiende bewegingen, door iedereen gemakkelijk te leren.
Dan volgt een heerlijke diepe ontspanning en in sommige lessen een meditatie.
Boom meditatie

Dru meditatie en yoga is voor iedereen die de baas wil worden over zijn eigen denken, wil stoppen met piekeren en innerlijke rust wil bereiken, zichzelf (!) wil leren accepteren en ‘zomaar’ gelukkig wil zijn.Voor iedereen die zich beter wil leren concentreren,  wil leren de aandacht of activiteit te richten.

mail to: Margoboele@gmail.com

Reacties zijn gesloten.