Wie ben ik?

Wat mij inspireert is de rust die uitgaat van de natuur, waar alles elkaar altijd aanraakt, de lucht, het licht van de zon, het water en de aarde geven mij een gevoel van éénheid en vertrouwen, van innerlijke rust en vreugde.

Verbinding is voor mij in mijn leven altijd een trefwoord geweest.
Ik vond deze verbondenheid al tijdens mijn werk als beeldend kunstenaar door naar de natuur te kijken en in de natuur te zijn. Het geeft mij grote vreugde dit alles te mogen  delen met mensen om mij heen en in de lessen die ik geef.

 Ik volgde  vanaf 1993 verschillende opleidingen  waaronder; Intuïtieve ontwikkeling bij het Centrum voor leven en intuitie in Utrecht,  natuurcoachingHealing tao en QI qung bij Mantak Chia en Inge Maessen,   Avatar en                         Dru meditatie en yoga.

Mijn werk als kunstenaar (academie voor beeldende kunsten1989-1993) en mijn passie voor de natuur komen o.a.naar voren in het tekenen van mandala’s, mindfull buiten en natuurcoaching. Ook werk ik mee in ‘Het Bewaarde Land’, een natuurbelevingsproject voor kinderen.

Ik ben gecertificeerd Dru yoga en meditatie docent  en  healer/coach .

Voor opgave en info mail naar: margoboele@gmail.com

of bel 06-42127823

 

Reacties zijn gesloten.